Фільтр сесій міської ради

6 сесія міської ради 26.05.2021, 11.06.2021: Рішення міської ради

Про впорядкування об'єктів електроенергетики, розташованих на території Заводського району

№ 85 від 11.06.2021 Дата оприлюднення 18.06.2021

           Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним та Господарським кодексами України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району, враховуючи висновки КП “Запоріжміськсвітло”, для забезпечення належного обслуговування та безпечної експлуатації об'єктів електроенергетики, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Закріпити на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району майно згідно з додатком до рішення.

           2. Доручити районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району облікувати на балансі зазначене в пункті 1 даного рішення майно вартістю, визначеною шляхом незалежної оцінки, для подальшої передачі його в господарське відання комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення "Запоріжміськсвітло".

           3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г. та постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Басов О.Ю.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження