Фільтр сесій міської ради

32 сесія міської ради 26.09.2018: Рішення міської ради

Про надання згоди ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЕНЕРГОСПЕЦІНВЕСТ КОМФОРТ” на виділ у натурі частки із спільного майна, що знаходиться по вул. Василя Сергієнка, буд. 7

№ 24 від 26.09.2018 Дата оприлюднення 02.10.2018

         Керуючись ст. 59 Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 364 Цивільного кодексу України, розглянувши звернення ТОВ “ЕНЕРГОСПЕЦІНВЕСТ КОМФОРТ“ про виділ в натурі частки із спільного майна, яка належить йому на праві спільної часткової власності, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Надати ТОВ “ЕНЕРГОСПЕЦІНВЕСТ КОМФОРТ“ згоду на виділення у натурі частки із спільного майна, що є власністю товариства відповідно до договору купівлі-продажу об’єкта права комунальної власності № 01/18 від 20.04.2018, згідно з додатком, співвласником якого є територіальна громада міста Запоріжжя у розмірі 93/100 частки.

         2. Департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради здійснити заходи щодо підготовки договору про поділ/виділ у натурі частки із спільного майна, зазначеного в п. 1 даного рішення.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підписати та нотаріально посвідчити від імені Запорізької міської ради договір про поділ/виділ у натурі частки із спільного майна, зазначеного в п. 1 даного рішення.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк

Копії документа для завантаження