Фільтр сесій міської ради

32 сесія міської ради 26.09.2018: Рішення міської ради

Про затвердження Програми сприяння розвитку соціального підприємництва в м.Запоріжжі та плану заходів з її реалізації

№ 31 від 26.09.2018 Дата оприлюднення 23.10.2018

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», «Про Національну Програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні», на виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва в місті Запоріжжі на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 30.08.2017 №45, з метою забезпечення розвитку та підтримки соціального підприємництва в м. Запоріжжі, ефективного використання наявних ресурсів регіону у вирішенні гострих соціальних проблем Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити Програму сприяння розвитку соціального підприємництва в м. Запоріжжі (далі - Програма) та план заходів з її реалізації (далі - План заходів), що додаються.

         2. Департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради забезпечити організацію виконання Програми та Плану заходів, проведення моніторингу та оцінки результативності їх впровадження.

         3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г. та постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі, послуг та захисту прав споживачів (Афанасьєв О.В.).

 

 

Міський голова                                                                                                         В.В.Буряк

Копії документа для завантаження