Фільтр сесій міської ради

33 сесія міської ради 31.10.2018: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 31.01.2014 №22 «Про затвердження Програми раціонального використання території та комплексного містобудівного розвитку міста Запоріжжя» зі змінами

№ 21 від 31.10.2018 Дата оприлюднення 05.11.2018

           Керуючись Бюджетним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» та з метою реалізації повноважень виконавчих органів міської ради в галузі містобудування та архітектури на території міста, координації діяльності суб’єктів містобудування щодо раціонального використання території та комплексного містобудівного розвитку міста, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 31.01.2014 №22 «Про затвердження Програми раціонального використання території та комплексного містобудівного розвитку міста Запоріжжя» зі змінами.

           2. Викласти Програму раціонального використання території та комплексного містобудівного розвитку міста Запоріжжя в новій редакції (додається).

           3. Визначити виконавчий комітет Запорізької міської ради виконавчим органом з питань розгляду та затвердження детальних планів територій, відповідно до п.8 ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження