Фільтр сесій міської ради

33 сесія міської ради 31.10.2018: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 28.03.2018 №62 «Про передачу зовнішніх мереж тепло-, водопостачання»

№ 26 від 31.10.2018 Дата оприлюднення 05.11.2018

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про теплопостачання», Законом України «Про здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирних будинку», Законом України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», за результатами роботи робочої групи, затвердженої розпорядженням міського голови від 29.01.2018 №21р, з метою забезпечення сталого надання населенню послуг з тепло-, водопостачання, дотримання норм законодавства у сфері надання житлово-комунальних послуг, утримання транзитних мереж в належному стані та запобігання аварійних ситуацій на них аварій, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. В рішенні Запорізької міської ради від 28.03.2018 №62 «Про передачу зовнішніх мереж тепло-, водопостачання», п.1 викласти у новій редакції, а саме:

           «1. Закріпляти на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ «МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» та КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ВОДОКАНАЛ» відповідно, ділянки мереж тепло- та водопостачання, що проходять підвальними, технічними та допоміжними приміщеннями житлових будинків або між ними та використовуються для надання послуг іншим споживачам (транзитних мереж), власників яких не встановлено. Закріпленню підлягають транзитні мережі де кількість підключень на будівлю, де вона розташована, не перевищує одного.

           Закріплення здійснювати на підставі окремих рішень виконавчого комітету міської ради підготовлених департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради.»

           2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та на голову постійної комісії з питань життєзабезпечення міста (Адаманова О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                 В.В.Буряк