Фільтр сесій міської ради

33 сесія міської ради 31.10.2018: Рішення міської ради

Про клопотання перед Запорізькою обласною радою щодо передачі до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя обладнання для облаштування інтерактивного робочого місця вчителя для початкової школи

№ 29 від 31.10.2018 Дата оприлюднення 05.11.2018

          Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності” та Господарським кодексом України, розглянувши звернення Запорізької обласної державної адміністрації, пропозиції департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Клопотати перед Запорізькою обласною радою про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя окремого індивідуально визначеного майна, а саме: обладнання для облаштування інтерактивного робочого місця вчителя початкової школи (8 комплектів), згідно з додатком до рішення.

          2. У разі прийняття Запорізькою обласною радою позитивного рішення про надання згоди на передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя окремого індивідуально визначеного майна, зазначеного у додатку до рішення:

          2.1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя окреме індивідуально визначене майно, зазначене в додатку до рішення.

          2.2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту освіти і науки Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя окремого індивідуально визначеного майна, зазначеного в п.2.1 рішення.

          2.3. Закріпити на праві оперативного управління за департаментом освіти і науки Запорізької міської ради майно, зазначене в п.2.1 рішення, після підписання акту приймання - передачі майна до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя.

          2.4. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради передати майно навчальним закладам, зазначеним в додатку до рішення, у встановленому законом порядку.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань  діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності  виконавчих  органів ради Еделєва В.Г., та постійну комісію  з  питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Зайцев В.О.)

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження