Фільтр сесій міської ради

34 сесія міської ради 28.11.2018: Рішення міської ради

Про перейменування провулку Безіменного Шевченківського району міста Запоріжжя

№ 23 від 28.11.2018 Дата оприлюднення 05.12.2018

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол від 11.10.2018 №11 засідання робочої групи з питань міської топоніміки Запорізької міської ради, зважаючи на подвійну назву провулку в місті Запоріжжі, враховуючи неодноразові звернення громадян, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Перейменувати провулок Безіменний, який розташований в Шевченківському районі, дорогу, яка з’єднує вулицю Чарівну та вулицю Іванова на вулицю Безіменну, згідно схеми – плану розташування об’єкту.

         2. Внести зміни у додаток до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради народних депутатів від 29.12.1994 № 534 «Про найменування вулиць, провулків, майданів, проспектів у м. Запоріжжі».

         3. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради оприлюднити дане рішення в газеті «Запорізька Січ».

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію Запорізької міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин  Чумаченко І.М.

 

 

Міський голова                                                                            В.В. Буряк

 

Копії документа для завантаження