Фільтр сесій міської ради

53 сесія міської ради 30.09.2020: Рішення міської ради

Про затвердження міської цільової Програми забезпечення протиепідемічних заходів під час організації та проведення перших та чергових місцевих виборів 2020 року

№ 23 від 30.09.2020 Дата оприлюднення 05.10.2020

            Керуючись Бюджетним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 14.09.2020 №846 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. №641», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити міську цільову Програму забезпечення протиепідемічних заходів під час організації та проведення перших та чергових місцевих виборів 2020 року (додається).

            2. Виконавчому комітету міської ради, районним адміністраціям міської ради придбані матеріальні цінності передати виборчим комісіям за місцем розташування дільниць у м.Запоріжжі.

            3. Виборчим комісіям матеріальні цінності, які залишились після закінчення роботи комісій на перших та чергових місцевих виборах 2020 року, повернути відповідним суб’єктам права комунальної власності.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Малиш В.І., постійну комісію міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Божка Р.А.

 

 

Міський голова                                                                              В.В. Буряк

Копії документа для завантаження