Фільтр сесій міської ради

7 сесія міської ради 10.09.2021: Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя світлофорного об’єкта по вул.Українській, 2-Ж від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “КОНСАЛТ ІНВЕСТ”

№ 55 від 10.09.2021 Дата оприлюднення 15.09.2021

         Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, розглянувши звернення та документи, надані ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “КОНСАЛТ ІНВЕСТ”, враховуючи згоду департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та Комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “КОНСАЛТ ІНВЕСТ” майно, що належить товариству на праві власності, а саме: світлофорний об’єкт, розташований по вул. Українська, 2-Ж, первісною вартістю 278 084,94 грн. (двісті сімдесят вісім тисяч вісімдесят чотири грн. дев’яносто чотири коп.) та залишковою – 259 545,94 грн. (двісті п’ятдесят дев’ять тисяч п’ятсот сорок п’ять грн. дев’яносто чотири коп.).

         2. Закріпити на праві господарського відання за Комунальним підприємством електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” майно, зазначене в пункті 1 цього рішення.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення та закріплення його на праві господарського відання за Комунальним підприємством електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тарана Р.О. та  Константинова О.О., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Полюсов В.В.) та постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Басов О.Ю.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк