Фільтр сесій міської ради

7 сесія міської ради 10.09.2021: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 30.10.2019 №29 «Про проєкти, що фінансуються у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України»

№ 48 від 10.09.2021 Дата оприлюднення 15.09.2021

           Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.2015 № 1068 «Деякі питання використання коштів для реалізації проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» (зі змінами), в рамках проєкту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Доповнити пункт 4 рішення № 29 від 30.10.2019 підпунктами:

           4.1. Уповноважити департамент освіти і науки Запорізької міської ради виконувати функції замовника для реалізації проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, по об’єктам:

           - «Реконструкція будівлі Міського Палацу дитячої та юнацької творчості за адресою: пл. Леніна, 1 в м. Запоріжжя»;

           -  «Капітальний ремонт приміщень будівлі Запорізької загальноосвітньої школи №53 I-II ступенів, за адресою м. Запоріжжя, вул. Шевченка, 123»;

           - «Реконструкція колегіуму «Мала гуманітарна академія» (благоустрій території, заміна конструкцій даху) по вул. Героїв 93-ї бригади, 13, в м. Запоріжжя».

           4.2. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» вилучити в установленому порядку з господарського відання та передати департаменту освіти і науки Запорізької міської ради проєктно-кошторисну документацію та витрати місцевого бюджету по об’єкту «Реконструкція будівлі Міського Палацу дитячої та юнацької творчості за адресою: пл. Леніна, 1 в м. Запоріжжя».

           2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васюка А.Г. та постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Пенчук І.Л.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк