Фільтр сесій міської ради

7 сесія міської ради 10.09.2021: Рішення міської ради

Про присвоєння назви провулку в Олександрівському районі міста Запоріжжя

№ 58 від 10.09.2021 Дата оприлюднення 15.09.2021

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання протоколу засідання робочої групи з питань міської топоніміки від 02.03.2021 № 17, враховуючи звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району про найменування об’єкта вулично-шляхової мережі в районі в’їзду до центрального парку культури та відпочинку «Дубовий гай» з боку вулиці Глісерної у м. Запоріжжі, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Присвоїти об’єкту вулично-шляхової мережі в районі в’їзду до центрального парку культури та відпочинку «Дубовий гай» з боку вулиці Глісерної у м. Запоріжжі (схема розташування додається), назву «провулок Гайовий».

           2. Внести зміни до Переліку найменувань урбанонімів на території міста Запоріжжя, затверджених рішенням Запорізької міської ради від 29.05.2019 № 38, а саме:

Найменування урбаноніму

Тип урбаноніму

Район

Гайовий

провулок

Ол

           3. Доручити управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради надіслати дане рішення до Державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення змін у словник Єдиних та Державних реєстрів.

           4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тарана Р.О. та постійну комісію Запорізької міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Полюсов В.В.).

 

 

Міський голова                                                                                   В.В. Буряк

Копії документа для завантаження