Фільтр сесій міської ради

7 сесія міської ради 10.09.2021: Рішення міської ради

Про звільнення окремих категорій осіб, місце проживання яких зареєстровано у місті Запоріжжі, від оплати частки вартості адміністративної послуги за оформлення (у тому числі замість втрачених або викрадених), обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, яка зараховується до бюджету Запорізької міської територіальної громади

№ 63 від 10.09.2021 Дата оприлюднення 15.09.2021

            Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 20 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус», пункту 4 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, спрямованих на лібералізацію Європейським Союзом візового режиму для України», Порядку зарахування до бюджетів плати за надання адміністративних послуг та продукцію і документи, що використовуються для оформлення цих послуг, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства фінансів України від 27.03.2017 №259/390 (зі змінами), а також з метою забезпечення соціального захисту окремих категорій осіб при оформленні документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Звільнити від оплати частки (у розмірі 70 відсотків) вартості адміністративної послуги за оформлення (у тому числі замість втрачених або викрадених), обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, яка зараховується до загального фонду бюджету Запорізької міської територіальної громади, окремі категорії осіб, місце проживання яких зареєстровано у місті Запоріжжі за переліком (додаток).

            2. Встановити, що положення пункту 1 цього рішення застосовуються до осіб, віднесених до окремих категорій, зазначених у додатку до цього рішення, за умови пред’явлення ними документів, що підтверджують відповідний статус.

            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького А.В. та постійну комісію міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Кияниця О.В.).

 

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк

Копії документа для завантаження