Фільтр сесій міської ради

7 сесія міської ради 10.09.2021: Рішення міської ради

Про створення тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки діяльності КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЗАПОРІЗЬКИЙ МІСЬКИЙ ШАХОВИЙ КЛУБ «ДУМКА»

№ 64 від 10.09.2021 Дата оприлюднення 15.09.2021

           Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», а також нормами Регламенту Запорізької міської ради, з метою перевірки фінансово-господарської діяльності КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЗАПОРІЗЬКИЙ МІСЬКИЙ ШАХОВИЙ КЛУБ «ДУМКА», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Створити тимчасову контрольну комісію Запорізької міської ради з питань перевірки діяльності КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ "ЗАПОРІЗЬКИЙ МІСЬКИЙ ШАХОВИЙ КЛУБ «ДУМКА» за період з 01.01.2019 до 01.09.2021.

           2. Затвердити склад тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки діяльності КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЗАПОРІЗЬКИЙ МІСЬКИЙ ШАХОВИЙ КЛУБ «ДУМКА» (додаток 1).

           3. Затвердити Положення про тимчасову контрольну комісію Запорізької міської ради з питань перевірки діяльності КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЗАПОРІЗЬКИЙ МІСЬКИЙ ШАХОВИЙ КЛУБ «ДУМКА» (додаток 2).

           4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васюка А.Г. та постійну комісію з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Пенчук І.Л.).

 

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк

Копії документа для завантаження