Фільтр сесій міської ради

7 сесія міської ради 10.09.2021: Рішення міської ради

Про надання дозволу комунальним закладам охорони здоров’я м.Запоріжжя на укладення договорів про спільну діяльність з Державним закладом «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я України»

№ 49 від 10.09.2021 Дата оприлюднення 16.09.2021

           Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань організації освітнього процесу у сфері охорони здоров’я», «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про вищу освіту», Постанови Кабінету Міністрів України №1337 від 28.12.2020 «Про затвердження Положення про організацію освітнього процесу у закладах охорони здоров’я за участю науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку здобувачів вищої освіти у сфері охорони здоров’я», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Дозволити комунальним закладам охорони здоров’я м.Запоріжжя укласти договори про спільну діяльність з Державним закладом «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я України» відповідно до затвердженої форми Типового договору.

           2. Затвердити форму Типового договору про спільну діяльність комунального закладу охорони здоров’я м.Запоріжжя з Державним закладом «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я України» (додається).

           3. Доручити департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради здійснювати координацію заходів із укладення договорів про спільну діяльність комунальних закладів охорони здоров’я м.Запоріжжя з Державним закладом «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я України», а також погоджувати внесення змін до договорів про спільну діяльність комунальних закладів охорони здоров’я м.Запоріжжя з Державним закладом «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я України» шляхом укладення додаткових угод.

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наумова Г.Б. та постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Кулєш І.О.).

 

 

Міський голова                                                                                        В.В.Буряк

Копії документа для завантаження