Фільтр сесій міської ради

35 сесія міської ради 19.12.2018: Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до голови Запорізької обласної державної адміністрації Бриля К.І., прокурора Запорізької області Романова В.П., голови Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Коміссарова С.А., в.о. начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Запорізькій області Манька В.О., начальника Управління Служби безпеки України в Запорізькій області Хілька О.А., начальника Головного управління Державної служби України з питань праці у Запорізькій області Бабенка О.П. про введення мораторію на перевірки суб’єктів підприємницької діяльності на час дії воєнного стану на території м.Запоріжжя

№ 106 від 19.12.2018 Дата оприлюднення 27.12.2018

        З метою запобігання зловживання органами державної влади, що наділені повноваженнями щодо проведення перевірок суб’єктів господарювання та накладення на них стягнень, в умовах воєнного стану, введеного на території Запорізької області відповідно до Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», при цьому керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Прийняти звернення депутатів Запорізької міської ради до голови Запорізької обласної державної адміністрації Бриля К.І., прокурора Запорізької області Романова В.П., голови Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Коміссарова С.А., в.о. начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Запорізькій області Манька В.О., начальника Управління Служби безпеки України в Запорізькій області Хілька О.А., начальника Головного управління Державної служби України з питань праці у Запорізькій області Бабенка О.П. про введення мораторію на перевірки суб’єктів підприємницької діяльності на час дії воєнного стану на території м. Запоріжжя (додається).

        2. Направити зазначене звернення голові Запорізької обласної державної адміністрації Брилю Костянтину Івановичу, прокурору Запорізької області Романову Валерію Петровичу, голові Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Коміссарову Сергію Анатолійовичу, в.о. начальнику Головного управління Державної фіскальної служби у Запорізькій області Манько Валерію Олександровичу, начальнику Управління Служби безпеки України в Запорізькій області Шмітьку Олександру Григоровичу, начальнику Головного управління Державної служби України з питань праці у Запорізькій області Бабенку Олександру Петровичу.

        3. Опублікувати це звернення у газеті «Запорозька січ».

        4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Пидорича Р.О. та комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк