Фільтр сесій міської ради

35 сесія міської ради 19.12.2018: Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя зупинкових павільйонів очікування громадського транспорту від товариства з обмеженою відповідальністю “Запорізький ливарно-механічний завод” та подальше їх використання

№ 63 від 19.12.2018 Дата оприлюднення 27.12.2018

            Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.319 Цивільного кодексу України, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення та документи, надані товариством з обмеженою відповідальністю “Запорізький ливарно-механічний завод”, враховуючи висновки районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від товариства з обмеженою відповідальністю “Запорізький ливарно-механічний завод” зупинкові павільйони очікування громадського транспорту, які розташовані по вул.Північне шосе (автобусна та трамвайна зупинки громадського транспорту “ЗЛМЗ”), у кількості 2 од., загальною вартістю 28 436,70 грн. (двадцять вісім тисяч чотириста тридцять шість грн. 70 коп.).

         2. Закріпити на праві оперативного управління майно, зазначене в п.1 даного рішення за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в п.1 даного рішення та закріплення його на праві оперативного управління за останньою.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Чумаченко І.М./ та постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста /Адаманов О.Ф./.

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк