Фільтр сесій міської ради

8 сесія міської ради 29.09.2021: Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо підтримки пропозицій робочої групи з питань впорядкування використання реєстраторів розрахункових операцій Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва при Президентові України стосовно змін до законодавства з удосконалення порядку ведення обліку й застосування реєстраторів розрахункових операцій

№ 43 від 29.09.2021 Дата оприлюднення 01.10.2021

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти звернення депутатів Запорізької міської ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо підтримки пропозицій робочої групи з питань впорядкування використання реєстраторів розрахункових операцій Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва при Президентові України стосовно змін до законодавства з удосконалення порядку ведення обліку й застосування реєстраторів розрахункових операцій (додається).

         2. Направити зазначене звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Куртєва А.В. та комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Корольов О.М.).

 

 

Міський голова                                                                 В.В.Буряк

Копії документа для завантаження