Фільтр сесій міської ради

8 сесія міської ради 29.09.2021: Рішення міської ради

Про внесення змін до Положення «Про департамент з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради»

№ 38 від 29.09.2021 Дата оприлюднення 01.10.2021

           У зв’язку з необхідністю приведення змісту Положення «Про департамент з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради» у відповідність до змін чинного законодавства України у галузі житлово-комунального господарства, основних завдань та функцій департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради до фактично виконуваних повноважень, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування», Законом України «Про житлово-комунальні послуги» Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Внести зміни і затвердити Положення «Про департамент з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради» у новій редакції (додається).

           2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г., постійну комісію міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Корольов О.М.).

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк

Копії документа для завантаження