Фільтр сесій міської ради

8 сесія міської ради 29.09.2021: Рішення міської ради

Про зміну найменування закладів освіти

№ 29 від 29.09.2021 Дата оприлюднення 01.10.2021

         Відповідно до законів України ″Про місцеве самоврядування в Україні″, ″Про освіту″, ″Про повну загальну середню освіту″, з метою приведення установчих документів та типів закладів загальної середньої освіти у відповідність до норм чинного законодавства України у сфері освіти згідно з п.13 ч.3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України ″Про освіту″ та Закону України ″Про повну загальну середню освіту″  Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №4 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69014, м. Запоріжжя, вул. Волзька, 30.

         2. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №5 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69063, м. Запоріжжя, вул. Тургенєва, 33.

         3. Змінити найменування Запорізького навчально-виховного комплексу №13 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №13 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69106, м. Запоріжжя,  вул. Селищна, 50.

         4. Змінити найменування Запорізького загальноосвітнього навчально-виховного комплексу санаторного типу ″Злагода″ Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька початкова школа ″Злагода″ Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″початкова школа″.

         Місцезнаходження: 69097 м. Запоріжжя, пр. Інженера Преображенського, 9-б.

         5. Змінити найменування Запорізького навчально-виховного комплексу №19 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №19 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69013 м. Запоріжжя, вул. Військбуд, 13.

         6. Змінити найменування Запорізького багатопрофільного ліцею "Перспектива" Запорізької міської ради  Запорізької області на «Запорізький академічний ліцей «Перспектива» Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «ліцей».

         Місцезнаходження: 69068, м. Запоріжжя, вул. Героїв 55-ї бригади, 3-б.

         7. Змінити найменування Запорізького навчально-виховного комплексу №42 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №42 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69007 м. Запоріжжя, вул. Шевченка, 277-а.

         8. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №55 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №55 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69026, м. Запоріжжя, вул. Передатна, 17-а.

         9. Змінити найменування Запорізького навчально-виховного комплексу №60 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №60 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69068 м. Запоріжжя, вул. Героїв 55-ї бригади, 27.

         10. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №61  Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №61 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69069, м. Запоріжжя, вул. Братська, 15.

         11. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №66  Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №66 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69032, м. Запоріжжя, вул. Рекордна, 1.

         12. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №81 Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №81 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69089, м. Запоріжжя, вул. Істоміна, 18.

         13. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №94  Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №94 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69057, м. Запоріжжя, вул. Яценка, 3-а.

         14. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №97  Запорізької міської ради Запорізької області на ″Запорізька гімназія №97 Запорізької міської ради″ та тип закладу освіти на ″гімназія″.

         Місцезнаходження: 69118, м. Запоріжжя, пр. 40-річчя Перемоги, 27.

         15. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васюка А.Г.  та постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Пенчук І.Л.).

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк