Фільтр сесій міської ради

36 сесія міської ради 30.01.2019: Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя підземного  переходу  від ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ”  та подальше його використання

№ 33 від 30.01.2019 Дата оприлюднення 04.02.2019

         Керуючись ст.ст.26,59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.4 Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, ст.137 Господарського кодексу України, ст.319 Цивільного кодексу України, розглянувши звернення та надані документи ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ”, враховуючи лист районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району,  Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ” підземний перехід /літ.А/, розташований на перехресті вулиць Північне шосе та Оптимістична, площею 314,8 кв.м  та вартістю  4 275 568,00 (чотири мільйони двісті сімдесят п'ять тисяч п'ятсот шістдесят вісім гривень. 00 коп.).

2. Закріпити підземний перехід, зазначений в п.1 даного рішення, на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради та районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя підземного переходу, зазначеного в п.1 рішення, та закріплення його на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району.

4. Контроль  за  виконанням  даного  рішення покласти на першого заступника   міського  голови   з   питань   діяльності   виконавчих   органів   ради       Мішка  С.М., та  постійну  комісію  з  питань  комунальної власності,  ресурсів,  приватизації,  архітектури  та  земельних  відносин  /Чумаченко І.М./.

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк