Фільтр сесій міської ради

36 сесія міської ради 30.01.2019: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення міської ради від 26.04.2017 №50 «Про створення тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки діяльності СКП «Запорізька ритуальна служба»

№ 45 від 30.01.2019 Дата оприлюднення 04.02.2019

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести наступні зміни у склад тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки діяльності СКП «Запорізька ритуальна служба», а саме:

         - вивести зі складу тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки діяльності СКП «Запорізька ритуальна служба» депутата Запорізької міської ради Наумова Геннадія Борисовича.

         - ввести до складу тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки діяльності СКП «Запорізька ритуальна служба» депутата Запорізької міської ради Прасола Михайла Вікторвича.

         2. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації міської ради оприлюднити це рішення в газеті Запорізької міської ради «Запорозька Січ» та розмістити на офіційному порталі міської ради.

         3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А. та на постійну комісію Запорізької міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк