Фільтр сесій міської ради

9 сесія міської ради 03.11.2021: Рішення міської ради

Про інвентаризацію та паспортизацію об’єктів благоустрою в м.Запоріжжі

№ 43 від 03.11.2021 Дата оприлюднення 05.11.2021

            Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів»,  рішенням міської ради від 22.06.2011 №41 «Про Правила благоустрою території міста Запоріжжя»,  Інструкцією з проведення технічної інвентаризації та паспортизації об’єктів благоустрою населених пунктів», затвердженою наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №550 від 29.10.2012,  Інструкцією з інвентаризації зелених насаджень у населених пунктах України, затвердженою наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України № 226 від 24.12.2001, та з метою організації належного контролю за станом благоустрою території міста Запоріжжя, створення сприятливих умов для безпечного відпочинку мешканців міста на зелених ділянках, що використовуються для розміщення об’єктів благоустрою, збереження та розвитку парків і скверів, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Районним адміністраціям Запорізької міської ради звернутися до департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради для отримання витягів з містобудівної документації щодо території районів міста, фактично зайнятими парками та скверами, надавши орієнтовні межі таких територій.

            2. Вилучити об’єкти благоустрою відповідно до додатку №1 з оперативного управління районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському району та передати в господарське відання комунальному підприємству «Титан» та комунальному ремонтно-будівельному підприємству «Зеленбуд», згідно з додатками №2, №3.

            3. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському району  передати в установленому порядку, а комунальному підприємству «Титан» та комунальному ремонтно-будівельному підприємству «Зеленбуд» прийняти в господарське відання майно комунальної власності, яке перебуває в оперативному управлінні (балансі) у парках і скверах згідно з додатками №2, №3, за актами прийняття-передачі.

            4. КП «Титан», КРБП «Зеленбуд» провести інвентаризацію та паспортизацію, а в разі необхідності – експертну оцінку елементів благоустрою об’єктів благоустрою у скверах та парках, згідно з додатками №2, №3.

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Константинова, на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана, на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій Басов), на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь Полюсов).

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження