Фільтр сесій міської ради

10 сесія міської ради 24.11.2021: Рішення міської ради

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя об'єкта нерухомого майна та іншого окремого індивідуально визначеного майна права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Запорізького району Запорізької області, розташованого по вул.Істоміна, 14 у м.Запоріжжя

№ 47 від 24.11.2021 Дата оприлюднення 26.11.2021

          Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи рішення Запорізької районної ради Запорізької області від 29.10.2021 № 10 та пропозиції департаменту культури і туризму Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Надати згоду на прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Запоріжжя майна права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Запорізького району Запорізької області, розташованого за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Істоміна, буд. 14, а саме: об'єкта нерухомого майна - районного будинку культури (літ. А-2) площею 1083,7 кв. м (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 2230435023101) та іншого окремого індивідуально визначеного майна, зазначеного в додатку до цього рішення.

          2. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя майно права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Запорізького району Запорізької області об'єкта нерухомого майна - районного будинку культури (літ. А-2) площею 1083,7 кв. м (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 2230435023101), первісною вартістю 1424076,00 грн., залишковою 619476,00 грн. та інше окреме індивідуально визначене майно згідно з додатком до цього рішення.

          3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької місь-кої ради та департаменту культури і туризму Запорізької міської ради здійснити передбачені  чинним  законодавством заходи  щодо  прийняття  до  комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя майна, зазначеного в п.2 та додатку цього рішення, з закріпленням його на праві оперативного управління за департаментом культури і туризму Запорізької міської ради.

          4. Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради здійснити заходи щодо проведення державної реєстрації права комунальної власності на об'єкт нерухомого майна, зазначений в п.2 даного рішення, за територіальною громадою м. Запоріжжя в особі Запорізької міської ради.

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів,  приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь Полюсов/ та постійну комісію з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму /Інна Пенчук/.

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження