Фільтр сесій міської ради

10 сесія міської ради 24.11.2021: Рішення міської ради

Про внесення змін до деяких рішень Запорізької міської ради

№ 38 від 24.11.2021 Дата оприлюднення 26.11.2021

           Керуючись Конституцією України, Бюджетним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про ратифікацію Фінансової угоди (проєкт «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України») між Україною та Європейським інвестиційним банком», Угодою про передачу коштів позики від 04.11.2019 №13010-05/181 між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій України та Запорізькою міською радою (далі – Угода про передачу коштів позики), Операційним посібником Програми, з метою реалізації проєкту «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель в м. Запоріжжя», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Внести зміни до рішення  міської ради від 30.11.2016 № 85 «Про участь міської ради у проєкті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України», виклавши пункти 3 та 6 у новій редакції:

           «3. Уповноважити директора департаменту фінансової та бюджетної політики міської ради, директора департаменту економічного розвитку міської ради, директора департаменту освіти і науки міської ради, директора департаменту охорони здоров’я міської ради здійснювати організаційно-правові дії для укладання Угоди про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України та Запорізькою міською радою та для виконання зобов’язань за цією Угодою.

           6. Визначити уповноваженою особою на укладання угод, в тому числі додаткових угод до Угоди про передачу коштів позики (в разі необхідності), від імені Запорізької міської ради для участі у проєкті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України»  секретаря міської ради Куртєва Анатолія Валентиновича, а у разі його відсутності  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького Андрія Васильовича.».


           2. Внести зміни до рішення  міської ради від 29.05.2019 № 31 «Про здійснення місцевого запозичення для фінансування проєкту «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м. Запоріжжя», виклавши підпункт 2.2 пункту 2 у новій редакції:

           «2.2. уповноваженою особою на укладання угод, в тому числі додаткових угод до Угоди про передачу коштів позики (в разі необхідності), від імені Запорізької міської ради для участі у проєкті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» секретаря міської ради Куртєва Анатолія Валентиновича, а в разі його відсутності заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького Андрія Васильовича.»

           3. Внести зміни до рішення  міської ради від 23.04.2021 № 84 «Про реалізацію проєкту  «Комплексний проєкт з  термомодернізації бюджетних будівель в м. Запоріжжя», виклавши пункти 1, 3 та 6 у новій редакції:

           «1. Уповноважити секретаря Запорізької міської ради Куртєва Анатолія Валентиновича, а у разі його відсутності  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького Андрія Васильовича, підписувати від імені Запорізької міської ради, як Кінцевого бенефіціара, за проєктом «Комплексний проєкт з термомодернізації бюджетних будівель м. Запоріжжя» (далі – Проєкт) необхідні контракти/договори/угоди та інші документи для забезпечення реалізації Проєкту відповідно до Угоди про передачу коштів позики.

           3. Уповноважити директора департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради Новак Наталію Володимирівну, а у разі її відсутності заступника директора департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради Байло Марину Геннадіївну, підписувати необхідні контракти/договори/угоди та інші документи, готувати, підписувати та направляти усі необхідні документи, вживати організаційно-правові дії для забезпечення реалізації Проєкту відповідно до Угоди про передачу коштів позики.

           6. Зобов’язати департамент освіти і науки Запорізької міської ради та департамент охорони здоров’я Запорізької міської ради, готувати та надавати замовнику необхідні документи для реалізації Проєкту, погоджувати технічні завдання та надавати їх замовнику у визначені строки, а також зобов’язати здійснювати всі заходи, які необхідні для реалізації Проєкту.».

           4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П’ятницького та голову постійної комісії Запорізької міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Олександра Кияницю.

 

Секретар міської ради                                                        Анатолій КУРТЄВ