Фільтр сесій міської ради

10 сесія міської ради 24.11.2021: Рішення міської ради

Про прийняття благодійної пожертви

№ 39 від 24.11.2021 Дата оприлюднення 26.11.2021

           Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благодійну діяльність та благодійні організації», розглянувши звернення ПрАТ «Запоріжвогнетрив» від 02.06.2021 № 31/1286, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Прийняти від ПрАТ «Запоріжвогнетрив» благодійну пожертву у вигляді безоплатної передачі територіальній громаді міста Запоріжжя в особі Запорізької міської ради благодійних коштів до цільового фонду Запорізької міської ради в розмірі 520 000,00 грн. (п’ятсот двадцять тисяч гривень 00 копійок).

           Ціль благодійної пожертви – надання допомоги територіальній громаді міста Запоріжжя в особі Запорізької міської ради на фінансування поточного ремонту та утримання у належному стані об’єкту благоустрою у Заводському районі м. Запоріжжя, який передається від ПрАТ «Запоріжвогнетрив» на суму 520 000,00 грн (п’ятсот двадцять тисяч) гривень.

           2. Доручити секретарю Запорізької міської ради Анатолію Куртєву підписати від імені територіальної громади міста Запоріжжі в особі Запорізької міської ради з ПрАТ «Запоріжвогнетрив» договір про надання благодійної пожертви.

           3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П’ятницького, постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку бюджету та фінансів міської ради (Олександр Кияниця).

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ