Фільтр сесій міської ради

10 сесія міської ради 24.11.2021: Рішення міської ради

Про затвердження Угоди про кредит та грант між Кабінетом Міністрів України, Житомирською міською радою, Запорізькою міською радою та KfW, Франкфурт-на-Майні

№ 37 від 24.11.2021 Дата оприлюднення 26.11.2021

            Керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, враховуючи рішення Запорізької міської ради від 27.06.2018 №43 «Про підтримку реалізації проєкту з впровадження заходів з енергозбереження та підвищення рівня енергоефективності будівель бюджетної сфери м. Запоріжжя за фінансової підтримки Державного банку розвитку Федеративної Республіки Німеччина (KfW)», Меморандум про взаєморозуміння і партнерство між Запорізькою міською радою та Українським офісом KfW, що є офіційним представництвом в Україні Державного банку розвитку Федеративної Республіки Німеччина, з метою підготовки та реалізації проєкту з впровадження заходів з енергозбереження та підвищення рівня енергоефективності будівель бюджетної сфери в місті Запоріжжі, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити умови Угоди про кредит та грант між Кабінетом Міністрів України, Житомирською міською радою, Запорізькою міською радою та KfW, Франкфурт-на-Майні, в рамках проєкту «Енергоефективність у громадах», BMZ-No 2017 65 031 та 2017 70 007, що додається.

            2. Визначити уповноваженою особою на укладання цієї угоди від імені міської ради в рамках співробітництва з KfW, Франкфурт-на-Майні, секретаря міської ради Куртєва А.В.

            3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького А.В. та голову постійної комісії Запорізької міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Кияницю О.В.

 

Секретар міської ради                                                 Анатолій КУРТЄВ

 

Копії документа для завантаження