Фільтр сесій міської ради

11 сесія міської ради 22.12.2021: Рішення міської ради

Про підтримку реалізації проєкту реконструкції центральних каналізаційних очисних споруд №1 (ЦОС-1) міста Запоріжжя із залученням кредитних та грантових ресурсів від Північної екологічної фінансової корпорації (NEFCO) за підтримки програми Данського агентства міжнародного співробітництва (Danida Business Finance)

№ 68 від 22.12.2021 Дата оприлюднення 23.12.2021

        Керуючись Конституцією України, Бюджетним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Підтримати реалізацію проєкту реконструкції центральних каналізаційних очисних споруд №1 (ЦОС-1) міста Запоріжжя із залученням кредитних та грантових ресурсів від Північної екологічної фінансової корпорації (NEFCO) за підтримки програми Данського агентства міжнародного співробітництва (Danida Business Finance).

        2. Погодити умови кредитної пропозиції Північної екологічної фінансової корпорації (NEFCO) (додається) та уповноважити секретаря міської ради Анатолія Куртєва на її підписання від імені Запорізької міської ради.

        3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П’ятницького, постійну комісію Запорізької міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів.

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ