Фільтр сесій міської ради

11 сесія міської ради 22.12.2021: Рішення міської ради

Про скасування рішення Запорізької міської ради від 19.12.2018 №58 «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру i використання коштів пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Запоріжжя»

№ 73 від 22.12.2021 Дата оприлюднення 23.12.2021

           Керуючись Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні», у зв’язку з виключенням ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Скасувати рішення Запорізької міської ради від 19.12.2018 № 58 «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру i використання коштів пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Запоріжжя».

           2. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення на офіційному сайті Запорізької міської ради.

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тарана Р.О. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Полюсов В.В.).

 

 

Секретар міської ради                                                      Анатолій КУРТЄВ