Фільтр сесій міської ради

11 сесія міської ради 22.12.2021: Рішення міської ради

Про зміни у діяльності муніципальної служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів

№ 63 від 22.12.2021 Дата оприлюднення 23.12.2021

            Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Господарським кодексом України, Цивільним кодексом України, для вдосконалення та оптимізації діяльності служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1.  Створити у складі Комунального підприємства «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради муніципальну службу з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів.

            2. Припинити діяльність муніципальної служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів у складі Комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» з моменту початку функціонування муніципальної служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів у складі Комунального підприємства «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради.

            3. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством розробити, з врахуванням змісту цього рішення, зміни до Програми муніципальної аварійної служби, муніципальної служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів та «Контакт-центру 15-80» м.Запоріжжя на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням міської ради від 28.12.2020 № 30 (зі змінами) та подати їх на затвердження Запорізької міської ради.

            4. Комунальному підприємству «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради розробити зміни до положення про муніципальну службу з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів, затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.02.2017 №66 «Про затвердження Положення про муніципальну аварійну службу та Положення про муніципальну службу технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів», шляхом викладення його в новій редакції, у відповідності до змісту цього рішення, та подати таке положення на розгляд та затвердження виконавчому комітету Запорізької міської ради в установленому порядку.

            5. Комунальному підприємству «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради (ідентифікаційний код юридичної особи в державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань №22144952) розробити зміни до статуту цього підприємства, з врахуванням змісту цього рішення, шляхом викладення його у новій редакції та подати його на затвердження міському голові або особі, що виконує його обов’язки. Доручити директору Комунального підприємства «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради здійснити всі необхідні дії щодо державної реєстрації нової редакції статуту підприємства.

            6. Комунальному підприємству «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради та Комунальному підприємству «Центр управління інформаційними технологіями» розробити та подати  на затвердження в Департамент з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради план поступового передання функцій та повноважень муніципальної служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів у складі Комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» до муніципальної служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів у складі Комунального підприємства «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради у строк не пізніше одного місяця з моменту прийняття цього рішення.

            7. Комунальному підприємству «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради організувати роботу муніципальної служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів у складі Комунального підприємства «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради у строк не пізніше трьох місяців з моменту прийняття цього рішення.

            8. Пункт 2 рішення Запорізької міської ради від 21.12.2016 №60 «Про створення муніципальної аварійної служби та муніципальної служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів» визнати таким, що припинив дію з моменту початку функціонування муніципальної служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів у складі Комунального підприємства «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради.

            9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО та постійну комісію Запорізької міської ради з питань життєзабезпечення (Олексій БАСОВ).

 

 

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ