Фільтр сесій міської ради

11 сесія міської ради 22.12.2021: Рішення міської ради

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності міста гуртожитку по вул.Історичній, 37 від приватного акціонерного товариства «Запоріжвогнетрив»

№ 65 від 22.12.2021 Дата оприлюднення 24.12.2021

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», розглянувши звернення приватного акціонерного товариства «Запоріжвогнетрив» від 29.11.2021 №14/2745, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Дати згоду на прийняття до комунальної власності міста Запоріжжя гуртожитку по вул. Історичній,37, що є об’єктом права власності приватного акціонерного товариства «Запоріжвогнетрив».

         2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради забезпечити здійснення дій, необхідних для прийняття до комунальної власності міста Запоріжжя гуртожитку по вул. Історичній,37 від приватного акціонерного товариства «Запоріжвогнетрив» після виконання умов «Положення про порядок передачі в комунальну власність загальнодержавного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.11.1995 №891.

         3. Прийняти від приватного акціонерного товариства «Запоріжвогнетрив» благодійну пожертву у вигляді безоплатної передачі територіальній громаді міста Запоріжжя в особі Запорізької міської ради благодійних коштів до цільового фонду Запорізької міської ради в розмірі 3 549 604,00 грн (три мільйона п?ятсот сорок дев?ять тисяч шістсот чотири гривні 00 копійок) на договірних засадах.

         4. Уповноважити секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва підписати від імені територіальної громади міста Запоріжжя в особі Запорізької міської ради з ПрАТ «Запоріжвогнетрив» договір про надання благодійної пожертви.

         5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Гординського та на постійну комісію Запорізької міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій Басов).

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ