Фільтр сесій міської ради

11 сесія міської ради 22.12.2021: Рішення міської ради

Про звернення Запорізької міської ради до Верховної Ради України щодо недопущення прийняття проєкту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності (реєстраційний номер 5655)

№ 91 від 22.12.2021 Дата оприлюднення 30.12.2021

           Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою захисту інтересів територіальної громади м.Запоріжжя та недопущення звуження повноважень місцевого самоврядування при вирішенні питань місцевого значення у сфері містобудівної діяльності, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Схвалити звернення Запорізької міської ради до Верховної Ради України щодо недопущення прийняття проєкту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності (реєстраційний номер 5655), що додається.

           2. Рішення надіслати Голові Верховної Ради України Руслану Стефанчуку.

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь Полюсов).

 

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження