Фільтр сесій міської ради

12 сесія міської ради 26.01.2022: Рішення міської ради

Про відмову в наданні дозволу гр.Кравченку С.В. на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Бурденка, 8 для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

№ 48 від 26.01.2022 Дата оприлюднення 28.01.2022

          Розглянувши подані матеріали, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законом України  “Про  землеустрій”,  Запорізька  міська  рада

ВИРІШИЛА:

          1. Відмовити в наданні дозволу гр. Кравченку Станіславу Володимировичу на розроблення в установленому порядку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га по вул.Бурденка,8 для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  та  подальшої  передачі  її  у  власність.

          2. Контроль  за виконанням  даного  рішення  покласти  на  заступника  міського  голови  з  питань  діяльності  виконавчих  органів  ради Романа ТАРАНА,  постійну  комісію  міської  ради з питань комунальної власності, ресурсів,  приватизації, архітектури та земельних відносин  (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                              Анатолій КУРТЄВ