Фільтр сесій міської ради

12 сесія міської ради 26.01.2022: Рішення міської ради

Про оплату праці працівників установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради, створеної рішенням міської ради від 24.11.2021 №41 «Про реформування Інспекції з благоустрою у місті Запоріжжя»

№ 46 від 26.01.2022 Дата оприлюднення 28.01.2022

        Керуючись Конституцією України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з необхідністю визначення норм в оплаті і умовах праці, пільг, трудових та соціальних гарантій працівників установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Оплата праці працівників установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради здійснюється відповідно до чинного законодавства, Галузевої угоди між Міністерством розвитку громад та територій України, Об’єднанням організацій роботодавців «Всеукраїнська конфедерація роботодавців житлово-комунальної галузі України» та Центральним комітетом профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України на 2017 – 2024 роки, в межах затверджених в бюджеті міста бюджетних призначень.

        2. У разі внесення змін та доповнень до Галузевої угоди, зазначеної в пункті 1 даного рішення, установі «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради в подальшому керуватись ними.

        3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Константинова, постійну комісію міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів.

 

 

Секретар міської ради                                                              Анатолій КУРТЄВ