Фільтр сесій міської ради

12 сесія міської ради 26.01.2022: Рішення міської ради

Про визначення уповноваженого органу з питань видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів у місті Запоріжжі

№ 50 від 26.01.2022 Дата оприлюднення 28.01.2022

        Відповідно до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 26-1 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 № 870 «Про затвердження Типового порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів», для визначення уповноваженого органу та удосконалення процедури видачі дозвільних документів на порушення об’єктів благоустрою на території міста Запоріжжя, з метою упорядкування та контролю за проведенням робіт, що пов’язані з порушенням об’єктів благоустрою, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Визначити  уповноваженим  органом з питань видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі,  переоформлення, видачі  дублікатів, анулювання  дозволів на території міста Запоріжжя Департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради.

        2. Внести зміни до Положення про департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 30.09.2020 № 33, виклавши його в новій редакції (додаток 1).

        3. Департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради забезпечити прийом документів на порушення об’єктів благоустрою на території міста Запоріжжя та видачу результатів їх розгляду.

        4. Установі «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради здійснювати контроль за дотриманням юридичними особами та фізичними особами – підприємцями умов та термінів, визначених у виданих їм дозволах, при проведенні земляних та/або ремонтних робіт, пов’язаних з порушенням об’єктів благоустрою території міста Запоріжжя.

        До початку повноцінного функціонування установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради контроль за дотриманням юридичними особами та фізичними особами – підприємцями умов та термінів, визначених у виданих їм дозволах, при проведенні земляних та/або ремонтних робіт, пов’язаних з порушенням об’єктів благоустрою території міста Запоріжжя здійснювати Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради.

        5. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення

        6. Координацію дій з реалізації цього рішення та контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Константинова Олександра та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста.

 

 

Секретар міської ради                                                              Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження