Фільтр сесій міської ради

12 сесія міської ради 26.01.2022: Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Головного управління національної поліції у Запорізькій області та управління Служби безпеки України в Запорізькій області щодо ситуації із систематичними мінуваннями закладів освіти на території міста Запоріжжя

№ 64 від 26.01.2022 Дата оприлюднення 28.01.2022

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою захисту інтересів населення, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Прийняти звернення депутатів Запорізької міської ради до Головного управління національної поліції у Запорізькій області та управління Служби безпеки України в Запорізькій області щодо ситуації із систематичними мінуваннями закладів освіти на території міста Запоріжжя (додається).

           2. Направити зазначене звернення до Головного управління національної поліції у Запорізькій області та управління Служби безпеки України в Запорізькій області.

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Анатолія КУРТЄВА та на постійну комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Олег КОРОЛЬОВ).

 

Секретар міської ради                                                   Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження