Фільтр сесій міської ради

12 сесія міської ради 26.01.2022: Рішення міської ради

Про внесення змін до Положень про управління соціального захисту населення Запорізької міської ради та управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах

№ 41 від 26.01.2022 Дата оприлюднення 31.01.2022

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 06.10.2021 №1035 «Деякі питання здійснення державного контролю/моніторингу за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальної підтримки, соціальних послуг та за дотриманням прав дітей», постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» (зі змінами), постанову Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 №321 «Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, переліків таких засобів» (зі змінами), Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити:

         1.1. Положення про управління соціального захисту населення Запорізької міської ради у новій редакції (додається).

         1.2. Положення про управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Вознесенівському району у новій редакції (додається).

         1.3. Положення про управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Дніпровському району у новій редакції (додається).

         1.4. Положення про управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Заводському району у новій редакції (додається).

         1.5. Положення про управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Комунарському району у новій редакції (додається).

         1.6. Положення про управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Олександрівському району у новій редакції (додається).

         1.7. Положення про управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Хортицькому району у новій редакції (додається).

         1.8. Положення про управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Шевченківському району у новій редакції (додається).

         2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка та на постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Ірина Кулєш).

 

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ

 

Копії документа для завантаження