Фільтр сесій міської ради

13 сесія міської ради 23.02.2022: Рішення міської ради

Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «МІЖНАРОДНИЙ АЕРОПОРТ ЗАПОРІЖЖЯ» на залучення особливої форми короткострокових позик у формі овердрафту

№ 116 від 23.02.2022 Дата оприлюднення 03.03.2022

               Керуючись Цивільним Кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення стабільної та безперебійної роботи комунального підприємства, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

               1. Надати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «МІЖНАРОДНИЙ АЕРОПОРТ ЗАПОРІЖЖЯ» на залучення особливої форми короткострокових позик у формі овердрафту у банківській установі з лімітом не більше 20 000 000 (двадцяти мільйонів) гривень та терміном не більше 36 місяців, відсотковою ставкою не більше 15%.
               2. Погодити істотні умови короткострокових позик у формі овердрафту з постійною комісією з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Олександр КИЯНИЦЯ).
               3. Уповноважити виконуючого обов’язки директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІЖНАРОДНИЙ АЕРОПОРТ ЗАПОРІЖЖЯ» Олександра Григоровича КОНЯХІНА (або іншу особу, що буде виконувати обов’язки директора на день укладення договору) на підписання, з урахуванням пунктів 1, 2 цього рішення, відповідного договору та інших необхідних документів, пов’язаних з оформленням особливої форми короткострокових позик у формі овердрафту.
               4. Встановити, що інші умови позики, які не є істотними та/або не зазначені у пункті 1 цього рішення, визначаються у відповідному договорі згідно з  чинним законодавством України, а внесення змін в ці умови договору не потребує окремого рішення Запорізької міської ради.
               5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олексія Нікіфорова, постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Олександр КИЯНИЦЯ) та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 


Секретар міської ради                                                        Анатолій КУРТЄВ