Фільтр сесій міської ради

13 сесія міської ради 23.02.2022: Рішення міської ради

Про визначення переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг м.Запоріжжя та його територіальні підрозділи

№ 103 від 23.02.2022 Дата оприлюднення 11.03.2022

             Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 № 523 р (зі змінами), з метою розширення переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Визначити перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м.Запоріжжя та його територіальні підрозділи, згідно з додатком.

             2. Рішення Запорізької міської ради від 26.01.2022 № 44 «Про визначення переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя та його територіальні підрозділи» вважати таким, що втратило чинність.

             3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра КОНСТАНТИНОВА та постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг (Олександра КОБЗАРЮКА).

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження