Фільтр сесій міської ради

13 сесія міської ради 23.02.2022: Рішення міської ради

Про підтримку електронної петиції №7085 «Зробити тротуар з велодоріжкою (замість зруйнованого) вздовж Набережної Магістралі»

№ 105 від 23.02.2022 Дата оприлюднення 11.03.2022

          Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян»,  рішенням Запорізької міської ради від 30.11.2016 №101 «Про затвердження Положення про електронні петиції», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Підтримати електронну петицію №7085 Кальченко Артема Вадимовича «Зробити тротуар з велодоріжкою (замість зруйнованого) вздовж Набережної Магістралі».

          2. Доручити департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради передбачити фінансування на реалізацію проектів по об’єктам «Реконструкція тротуару по Прибережній магістралі з облаштуванням велодоріжок (від вул. Глісерна до вул. Запорізька)», «Реконструкція тротуару по Прибережній магістралі з облаштуванням велодоріжок (від вул. Запорізька до Вознесенівського парку)» та визначити головним розпорядником департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради.

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Константинова О.О. та на голову постійної комісії міської ради з питань життєзабезпечення міста Басова О.Ю.

 

 

Секретар міської ради                                                        Анатолій КУРТЄВ