Фільтр сесій міської ради

13 сесія міської ради 23.02.2022: Рішення міської ради

Про відчуження рухомого майна Запорізької міської територіальної громади, яке перебуває в господарському віданні МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОСНОВАНІЄ», шляхом проведення електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі

№ 121 від 23.02.2022 Дата оприлюднення 14.03.2022

            Керуючись Господарським кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОСНОВАНІЄ», враховуючи лист -згоду департаменту з управління житлово - комунальним господарством Запорізької міської ради на відчуження товарно-матеріальних цінностей та з метою забезпечення прозорих і ефективних правил відчуження рухомого майна, що належить до комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, залучення більш широкого кола потенційних покупців, впровадження сучасних технологій відчуження комунального майна на електронних аукціонах із застосуванням електронної торгової системи «ProZorro.Продажі», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Надати згоду МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ОСНОВАНІЄ» на відчуження одним лотом рухомого майна Запорізької міської територіальної громади - товарно-матеріальних цінностей, які перебувають в його господарському віданні, шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі за вартістю, визначеною за результатами незалежної оцінки, згідно з додатком.

            2. МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ОСНОВАНІЄ» при відчуженні рухомого майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення,  керуватись нормами Порядку відчуження об’єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.06.2007 № 803 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 23.10.2019 № 884).

            3. Надати право МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ОСНОВАНІЄ», як організатору аукціону, відмінити електронний аукціон на будь-якому етапі до дати проведення такого електронного аукціону виключно на підставі рішення підприємства, викладеного у формі розпорядчого документу (наказу, розпорядження тощо) та містити такі реквізити: дату прийняття рішення; номер рішення; підставу для відміни електронного аукціону; посилання на рішення, згідно з яким майно виставлено на продаж на електронному аукціоні тощо.

            4. Кошти, отримані від відчуження рухомого майна - товарно-матеріальних цінностей перераховуються до спеціального фонду бюджету Запорізької міської територіальної громади (бюджету розвитку): отримувач – ГУК у Зап. обл/ТГ м.Запоріжжя/31030000, код отримувача (ЄДРПОУ) – 37941997, банк отримувача – Казначейство України (ел. адм. подат.), номер рахунку (IBAN) – UA398999980314121905000008479, код платежу – 31030000 «Кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності».

            5. Контроль за виконанням рішення міської ради покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василій ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                 Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження