Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності Запорізької міської територіальної громади зелених насаджень від ГРОМАДСЬКОЇ СПІЛКИ “ЗЕЛЕНИЙ ЦЕНТР МЕТІНВЕСТ”

№ 29 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 22.12.2022

           Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, розглянувши звернення та документи, надані ГРОМАДСЬКОЮ СПІЛКОЮ “ЗЕЛЕНИЙ ЦЕНТР МЕТІНВЕСТ”, враховуючи висновки департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, згоду районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району та комунального ремонтно-будівельного підприємства “Зеленбуд”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Прийняти до комунальної власності Запорізької міської територіальної громади від ГРОМАДСЬКОЇ СПІЛКИ “ЗЕЛЕНИЙ ЦЕНТР МЕТІНВЕСТ” зелені насадження, зазначені в додатку до рішення.

           2. Закріпити на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району та на праві господарського відання за комунальним ремонтно-будівельним підприємством “Зеленбуд” зелені насадження, згідно з додатком до цього рішення.

           3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району та комунальному ремонтно-будівельному підприємству “Зеленбуд” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності Запорізької міської територіальної громади майна, зазначеного в додатку до даного рішення, з закріпленням його на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району та на праві господарського відання за комунальним ремонтно-будівельним підприємством “Зеленбуд”, відповідно.

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра  КОНСТАНТИНОВА,  голову  районної  адміністрації   Запорізької міської ради по Заводському району Андрія БАЄВА та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь ПОЛЮСОВ/.

 

 

Секретар міської ради                                                  Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження