Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про передачу в оренду без проведення аукціону комунального майна Запорізької міської територіальної громади та встановлення річної орендної плати за користування таким майном управлінню Державної казначейської служби України у Комунарському районі м. Запоріжжя Запорізької області

№ 40 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 22.12.2022

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, на підставі звернення управління Державної казначейської служби України у Комунарському районі м.Запоріжжя Запорізької області, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Включити до Переліку другого типу та передати в оренду без проведення аукціону управлінню Державної казначейської служби України у Комунарському районі м.Запоріжжя Запорізької області комунальне майно – нежитлові приміщення №№ 128, 133-136/, 138-141, 143-145 третього поверху адміністративної будівлі (літ.А-4) загальною площею 159,70 кв.м за адресою: вул. Чумаченка, 32, м. Запоріжжя, за його балансовою вартістю, яке перебуває в оперативному управлінні районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району, строком на 5 років для забезпечення розрахунково – касового обслуговування установ всіх рівнів бюджетів.

         2. Встановити для управління Державної казначейської служби України у ХортицькомуКомунарському районі м.Запоріжжя Запорізької області річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним майном, зазначеним в п.1 цього рішення.

        3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради укласти договір оренди з управлінням Державної казначейської служби України у Комунарському районі м.Запоріжжя Запорізької області без проведення аукціону комунального майна, зазначеного в п.1 цього рішення, за його балансовою вартістю.

        4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П'ятницького, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь Полюсов/ та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів /Олександр Кияниця/.

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ