Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про передачу в оренду без проведення аукціону комунального майна Запорізької міської територіальної громади та встановлення річної орендної плати за користування таким майном благодійній організації «Благодійний фонд «Допомога нації»

№ 42 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 23.12.2022

        Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, на підставі звернення благодійної організації «Благодійний фонд «Допомога нації», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Включити до Переліку другого типу та передати в оренду без проведення аукціону благодійній організації «Благодійний фонд «Допомога нації» комунальне майно – нежитлові приміщення № 13 площею 197,10 кв.м та № 14 площею 265,60 кв.м першого поверху, № 15 площею 66,70 кв.м другого поверху (літ.А-2) за адресою: вул. Харчова, 5, м.Запоріжжя, яке перебуває в господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання №7», строком на 1 рік для проведення статутної діяльності цієї організації.

        2. Встановити для благодійної організації «Благодійний фонд «Допомога нації» річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним майном, зазначеним в п.1 цього рішення.

        3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради укласти договір оренди з благодійною організацією «Благодійний фонд «Допомога нації» без проведення аукціону комунального майна, зазначеного в п.1 цього рішення.

        4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П'ЯТНИЦЬКОГО, голову постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин Василя ПОЛЮСОВА та голову постійної комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Олександра КИЯНИЦЮ.

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ