Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про затвердження Положення про оплату праці працівників комунальної установи «Адміністрація з питань охорони здоров’я» Запорізької міської ради

№ 72 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 23.12.2022

           Керуючись Конституцією України, Кодексом Законів про працю України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оплату праці» та з метою впорядкування умов та розміру оплати праці працівників комунальної установи   «Адміністрація з питань охорони здоров’я» Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити Положення про оплату праці працівників комунальної установи «Адміністрація з питань охорони здоров’я» Запорізької міської ради (додається).

           2. Положення про оплату праці працівників комунальної установи «Адміністрація з питань охорони здоров’я» Запорізької міської ради ввести в дію з дати прийняття.

           3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради (Олександра КИЯНИЦЮ).

 

Секретар міської ради                                                      Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження