Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про реформування в галузі розвитку підприємництва Запорізької міської ради, затвердження Положення про департамент економічного розвитку, Статутів комунальних підприємств Запорізької міської ради «Інститут розвитку міста Запоріжжя» та «Запоріжринок» в новій редакції

№ 78 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 27.12.2022

           З метою проведення реформування та оптимізації структури виконавчих органів Запорізької міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Виключити з повноважень департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради повноваження у сфері державної підтримки розвитку підприємництва та державної регуляторної політики.

           2. Наділити повноваженнями у сфері державної підтримки розвитку підприємництва та державної регуляторної політики департамент економічного розвитку Запорізької міської ради.

           3. Затвердити положення про департамент економічного розвитку Запорізької міської ради в новій редакції (додається).

           4. Перейменувати департамент надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради в департамент адміністративних послуг Запорізької міської ради.

           5. Затвердити положення про департамент адміністративних послуг Запорізької міської ради в новій редакції (додається).

           6. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 27.04.2016 №36 «Про структуру виконавчих органів Запорізької міської ради, загальну чисельність апарату Запорізької міської ради та її виконавчих органів» (зі змінами) в частині зміни по тексту рішення найменування департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради на департамент адміністративних послуг Запорізької міської ради.

           7. Затвердити статут комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради в новій редакції (додається).

           8. Директору комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради Агєнтаєвій В.В.: забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради у новій редакції відповідно до вимог чинного законодавства України.

           9. Затвердити статут комунального підприємства «Запоріжринок» Запорізької міської ради в новій редакції (додається).

           10. Директору комунального підприємства «Запоріжринок» Запорізької міської ради Коломойцю О.О.: забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту комунального підприємства «Запоріжринок» у новій редакції відповідно до вимог чинного законодавства України.

           11. Дане рішення набуває чинності з 01.01.2023.

           12. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра КОНСТАНТИНОВА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталія КИСІЛЯ та постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг (Олександр КОБЗАРЮК).

 

Секретар міської ради                                            Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження