Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про Програму економічного і соціального розвитку Запорізької міської територіальної громади на 2023 рік

№ 115 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 28.12.2022

         Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 № 621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання  проєктів Бюджетної декларації та  державного бюджету» Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити Програму економічного і соціального розвитку Запорізької міської територіальної громади на 2023 рік (додається).

         2. Звітувати перед територіальною громадою про хід  виконання Програми економічного і соціального розвитку Запорізької міської територіальної громади на 2023 рік шляхом розміщення інформації на офіційному сайті міської ради.

         3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталія КИСІЛЯ та постійну комісію міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів.

 

 

Секретар міської ради                                                         Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження