Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про делегування повноважень

№ 130 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 30.12.2022

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним кодексом України, на підставі звернення Благодійної організації «Благодійний Фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», з метою сприяння реалізації проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо-переміщених осіб», який реалізується за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Надати повноваження начальникам управлінь соціального захисту населення Запорізької міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському районах:

           1.1. Укладати від імені Запорізької міської територіальної громади та підписувати договори дарування товарно-матеріальних цінностей (обладнання, техніки, програмних продуктів, тощо) з Благодійною організацією «Благодійний Фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» (ЄДРПОУ 40567253).

           1.2. Підписувати акти приймання-передачі майна, зазначеного в пункті 1.1 цього рішення.

           2. Встановити, що дата підписання актів приймання-передачі, зазначених в пункті 1.2 даного рішення, є датою приймання цього майна у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади та закріплення його за управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради по відповідному району на праві оперативного управління.

           3. Управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському районах надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради та до управління соціального захисту населення Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 1 даного рішення.

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА та постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ