Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про затвердження в новій редакції статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло»

№ 132 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 30.12.2022

          Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», відповідно до статей 57, 78 Господарського кодексу України, та згідно з поданими документами комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло», а також з метою упорядкування видів економічної діяльності підприємства до класифікації КВЕД-2010, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити статут комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» в новій редакції (додається).

          2. Додати види економічної діяльності комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло»:

          КВЕД - 43.21 Електромонтажні роботи;

          КВЕД - 43.29 Інші будівельно-монтажні роботи;

          КВЕД - 43.99 Інші спеціалізовані будівельні роботи, н.в.і.у.;

          КВЕД - 61.10 Діяльність у сфері проводового електрозв’язку;

          КВЕД - 61.20 Діяльність у сфері безпроводового електрозв’язку;

          КВЕД - 25.11: Виробництво будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій;

          КВЕД - 33.14: Ремонт і технічне обслуговування електричного устаткування.

          3.  Доручити керівнику комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» вжити заходів щодо державної реєстрації статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» в новій редакції в порядку, установленому чинним законодавством України.

          4.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра КОНСТАНТИНОВА, постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста  Олексія БАСОВА.

 

 

Секретар міської ради                                                             Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження