Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про ліквідацію департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради

№ 73 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 30.12.2022

          З метою проведення реформування та оптимізації структури органів місцевого самоврядування  Запорізької міської ради, керуючись законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Припинити шляхом ліквідації департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради  (місцезнаходження: просп.Соборний, 214, м.Запоріжжя, 69037).

          2. Уповноважити секретаря міської ради Анатолія КУРТЄВА своїм розпорядженням:

          2.1. Затвердити проміжний ліквідаційний баланс департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради;

          2.2. Затвердити ліквідаційний баланс департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради;

          2.3. Затвердити склад та голову ліквідаційної комісії для проведення ліквідації департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради;

          3. Порядок пред’явлення кредиторами своїх вимог до департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, що ліквідується визначається згідно з чинним законодавством.

          4. Встановити порядок для задоволення вимог кредиторів у два місяці з дати оприлюднення повідомлення про дане рішення.

          5. Ліквідаційній комісії забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов’язаних з ліквідацією департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, відповідно до вимог законодавства.

          6. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 27.04.2016 №36 «Про структуру виконавчих органів Запорізької міської ради та її виконавчих органів» (зі змінами),  після ліквідації - виключення департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради з тексту рішення.

          7. Дане рішення набуває чинності з 01.01.2023.

          8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради згідно розподілу обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справи виконавчого комітету Запорізької міської ради та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                                  Анатолій КУРТЄВ