Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади об'єкта нерухомого майна та іншого окремого індивідуально визначеного майна права державної власності, розташованого у м.Запоріжжя

№ 26 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 13.01.2023

        Керуючись законами “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності”, “Про правовий режим воєнного стану”, Кодексом цивільного захисту України та Господарським кодексом України, враховуючи лист виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.06.2022 №02/03/-29/01199, лист Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях та надані документи, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Прийняти у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади майно права державної власності, розташоване за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, а саме: об'єкт нерухомого майна - захисну споруду цивільного захисту (цивільної оборони) сховище, обліковий  № 29739, інв. № 24000 а, площею 725,9 кв. м (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 179720723101), вартістю відповідно до незалежної оцінки та інше окреме індивідуально визначене майно згідно з додатком до цього рішення.

        2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту культури і туризму Запорізької міської ради та управлінню з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності Запорізької міської територіальної громади майна, зазначеного в п. 1 рішення, з закріпленням його на праві оперативного управління за департаментом культури і туризму Запорізької міської ради.

        3. Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради здійснити заходи щодо проведення державної реєстрації права комунальної власності на об'єкт нерухомого майна, зазначений в п.1 даного рішення, за Запорізькою міською територіальною громадою в особі Запорізької міської ради.

        4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника  міського  голови  з  питань  діяльності  виконавчих органів ради Олександра ВЛАСЮКА, заступника міського голови з питань  діяльності  виконавчих  органів  ради  Романа ТАРАНА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь ПОЛЮСОВ/.

 

 

Секретар міської ради                                                    Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження